Antivacciniștii se mint unii pe alții și apoi pe noi

Frumoasa campanie ce susține vaccinarea, pornită de Ministerul Sănătății, a cauzat panică și disperare în rândurile antivacciniștilor. Mai întâi au atacat pagina de Facebook a ministerului în momentul anunțării campaniei, umplând-o cu propagandă antivaccin.

Apoi, când s-au mai șters comentarii dubioase, au început să strige ”cenzură”. Desigur, orice persoană dornică să discute pro și contra este blocată instantaneu pe paginile lor. Dar de ce ne-am mira de ipocrizie într-un grup de oameni care mint la fel de des precum respiră?

După multiple atacuri îndreptate către pagina campaniei,  sute de istericale și crize de bătut din picior, au început să se intereseze de apariții media.

Ei bine, într-o apariție media, un antivaccinist este obligat să umple timpul cu povestea lui dramatică, rareori credibilă și aproape niciodată confirmată medical despre cum copilul a pățit ”ceva” după vaccin. Acel ceva variază de la ”e prima data când a plâns mai mult de 10 minute” la ”extratereștrii mi-au furat copilul după ce l-am vaccinat”.

Ca să fiu clar, nu neg existența reacțiilor adverse ale vaccinurilor, dar majoritatea acestora sunt minore și limitate în timp.

Prin comparație, reacțiile antivaccin la o campanie de informare au fost extreme și necenzurate. L-au bălăcărit până și pe maestrul Victor Rebengiuc participant voluntar în filmarea de mai sus.

Da, ăsta este nivelul oamenilor care compun mișcarea antivaccin, asta este calitatea lor.

Să apărem la TV să spunem tuturor cum ne-a rănit vaccinul

Pe un grup numit ”Grupul Copiilor și Părinților Afectați de Toxicitatea Vaccinurilor”, grup care până în prezent include peste 2000 de mebri a apărut o minunată avocată. Căreia, i-am făcut o poezie:

Această avocată,

Complet dedicată,

Deloc financiar interesată,

Face ochii roată

Și zice pătrunzător:

”Să apărem la televizor”

01

Cine vrea să înregistreze un testimonial pentru o emisiune la TVR? O emisiune despre care am ceva garanții că va fi ok. Rog răspuns până marți

16 ore mai târziu, din 2000 de oameni nimeni nu s-a oferit. Așa că doamna avocat sesizează:

02

Dragilor, suntem 2317 membri pe acest grup. Ma asteptam pur si simplu să trebuiască să triez cazurile care doresc să fie expuse. Și eu am copii, și eu mă expun și îi expun. Dacă nu voi vedea participare la acțiunile grupului, eu una mă retrag de aici

Uhhh, 2317 de tăceri asurzitoare pe un grup format, nu-i așa, pentru a pune la un loc toți părinții ”afectați”. Dar stai! Nu e chiar așa:

03

Problema la noi este că nu pot să demonstrez deloc dacă hipotonia și întârzierea de dezvoltare ale lui **** au avut legătură cu vaccinul bcg făcut fără voia mea în maternitate. Sunt copii nevaccinati care au avut aceleași probleme. Cunosc personal un caz de genul ăsta.

Deci o persoană care nu este afectată de absolut nimic stă frumos pe un grup de oameni afectați. Ei, o fi o raritate…

04

[Anamaria]Mai suntem pe aici și susținători care nu au o poveste de spus. Dacă aș fi avut, n-aș fi ezitat să lupt!

[Alexandra] Eu înțeleg asta, și sunt convinsă că este asa, dar totuși după numele grupului majoritatea ar trebui să fie victime ale vaccinării

  • [Cristina] Nu este musai dar cu siguranță sunt mai mulți decât au răspuns până acum, cam asta este starea nației. Vrem dar stăm și așteptăm să facă alții. Oricum noi mergem înainte.

A doua și a treia persoana care n-au ce căuta în grup, cea cu albastru (Cristina) având o vârstă la care mai degrabă astepți nepoți. Dar nici o grijă, vinde ea niște remedii minunate împotriva ”toxicității” vaccinurilor cu doar câteva sute de lei pe lună. Grupul e doar piață de desfacere pentru asemenea ipocriți.

06

Am un băiețel de 8 ani, sănătos. Mulțumesc lui Dumnezeu! Nu am de ce să ies să vorbesc. Nu mă bagă nimeni în seamă. Am spus…, dacă aveam o poveste nu as fi ezitat s-o expun.

Perfect sănătos din nou. Sunt antivaccin doar pentru că e cool și pe trend și-mi place să văd alți copii murind. Dar hey, copilul meu e sănătos, ceilalți… treaba lor.

Trebuie să existe cineva, undeva în grupul ăsta de 2000 de persoane, nu?

07

fetița mea a murit chiar înainte de naștere din cauza nepăsării criminale care domnește în sistemul medical

Ok, tragedia omului e incontestabilă dar una e să ai o problemă reală cu vaccinurile și alta să te lupți cu ”sistemul” pentru că e modul în care procesezi emoțional o pierdere enormă..

Sunt atâtea lucruri bune pe care o persoană cu energia acestui George le-ar putea face pentru a preveni alte tragedii în alte familii, cu alți copii.  Dar el își pierde timpul luptând cu cele mai utile invenții medicale de la… ei bine, de dinaintea medicinei moderne.

08

nu trebuie să veniți cu demonstrații. doar să vă spuneți povestea. de foarte multe ori, din care am citit în testimonialele voastre, problemele au apărut la foarte scurtă vreme după vaccinare. legătura o vor face cei ce privesc emisiunea!

Doamna avocat demonstrează calități  de PR-ista în epoca Trump. Adevărul e opțional, presa înghite orice în foamea după umplut timpul de emisie și audiență.
Aceștia sunt antivacciniștii doamnelor și domnilor

Dacă ar avea o urmă de bun simț ar înceta să-și împrăstie otrăvurile pe internet, mai ales având în vedere că deja au omorât 6 persoane dintre care 5 copii cu retorica lor.

Când li s-a spus că au murit copii din cauza lor au zis ca nu este epidemie. Când li se dă un site construit pentru a oferi informare se luptă să polueze totul cu conspirații.

Dar când e momentul să arate o poveste reală, o reacție postvaccinală validă pe baza căreia legea sa fie modificată (dacă nu conține deja mențiunile necesare), brusc tăcere.

Cam asta ar trebui să facă în general mișcarea anti-vaccin, să se abțină de la a minți, manipula și păcăli oameni care vor să-și protejeze copiii de boli criminale.

15 gânduri despre &8222;Antivacciniștii se mint unii pe alții și apoi pe noi&8221;

  1. Povestea cu vaccinul ce transforma copii in victime, este la fel de valabilă ca si reclama cu „în 5 ore vorbea ca un nativ britanic”.
    Cam toți antivaccinistii sunt vaccinați.
    Dar neh!
    Genul celor ce spălau dischetele cu spirt ca sa le curețe de virusi, aleargă după ambulante să pupe crucea si salută călătorii la urcare in metrou.
    Familia tradițională.
    Duamneajută.ro

  2. Daca ati fi avut studii valabile care sa demonstreze eficienta vaccinurilor, nu ar fi trebuit sa barfiti antivaccinistii. Jegul nu va tine niciodata loc de argument stiintific 😉

  3. Nu suntem aici sa invatam limba româna. 3-4 comentarii sunt off topic inclusiv dv. Sustinem opinia anti-vaccin exprimata de medici, virusologi, directori coordonatori institutii cu specific.Dv . nici macar nu ati vazut un virus.

  4. vai cata vrajeala in capu vostru imi provocati mila……fiecare avem cap si gandim si fiecare decide in limita creerilor ce vrea de la viata, nu stiu ce aveti de castigat urland in gura mare pe site de pro vaccin si va bateti joc de cei ce sunt antivaccin…..respectati unii pe altii si tinetiva opinia strict pentru voi.

Lasă un comentariu