Nu, Olivia, copilul nu ar fi murit oricum

Olivia Steer a demonstrat la Antena 3 că poate minți clipind frumos pe toată lumea. Problema cu Olivia Steer nu e că nu e informată, ci că minte conștient de efectele acțiunilor ei. Știe exact că povestea cu vaccinurile și autismul a fost o fraudă, că vaccinurile nu au mercur, că nu sunt atât de nesigure, că bolile nu sunt chiar așa, „ale copilăriei”, pentru că pot fi fatale la unii copii, că toate guvernele din toate țările nu urmăresc să ne ucidă copiii cu vaccinuri. Știe exact că nu poate produce dovezi pentru ceea ce spune și că e simplu să spună că „ne trimite link”. Știe excat că va produce panică printre mămici doar menționând cuvintele neurotoxine, mercur, autism și sintagma deces din cauza vaccinurilor. Are doar ani de zile de antrenament cu pseudo-argumentele anti-vacciniștilor de la noi.

Dar după emisiunea de la Gâdea, în urma reacției lumii, simte nevoia de justificare  a acțiunilor ei. Știu că antivacciniștii sunt în general niște oameni lipsiți de empatie, de răspundere socială și plini de un egoism fantastic, dar să ajungă atât de jos ca Olivia Steer nu m-am așteptat. Câtă lipsă de umanitate trebuie să ai să afirmi că unul dintre cei trei copii ar fi murit oricum din cauza infecției și problemelor existente? 

capture
Cum vine asta, Olivia? După gândirea ta, ce alți copii trebuie să mai moară oricum? Copiii care au cancer mor oricum și nu trebuie să-i mai protejăm cu imunitatea copiilor noștri sănătoși? Copiii care se nasc fără un sistem imunitar funcțional mor oricum la orice infecție, deci nu trebuie să-i mai protejăm de rujeolă? Copiii care fac un transplant mor oricum și nu mai au nevoie de noi să-i protejăm vaccinându-ne copiii noștri sănătoși care pot fi vaccinați și ei nu? Copiii sub un an care nu pot fi vaccinați mor oricum din cauza oricărei alte boli infecțioase, deci nu trebuie să ne mai facem datoria socială de a-i proteja și pe ei? Unii dintre bunicii copiilor noștri, Olivia, nu au imunitate? Ce facem cu ei? Sau ..

Nu, dragă Olivia, acel copil nu ar fi murit oricum! Acel copil lupta deja pentru viața lui, împreună cu părinții și medicii lui. Acel copil avea nevoie de protecția copiilor noștri sănătoși și apți pentru vaccinare. Dacă ne-am fi făcut datoria în primul rând față de copiii noștri, acel copil ar fi avut o șansă în plus și rujeola nu i-ar fi bătut ultimile cuie. Rușine, Olivia! Rușine ție, mișcării anti-vaccinare și părinților care prin decizia lor de a nu-și vaccina copiii apți de vaccinare au făcut posibilă această epidemie! Rușine și tuturor guvernelor și decidenților care știu că oamenii nu-și mai vaccinează copiii de ani de zile și nu au făcut nimic serios pentru a împiedica asta. Rușine că ați introdus în program vaccinul antipneumococic încă din 2013, ați tăiat panglici, Andreea Marin a mai încununat un proiect filantropic de succes, iar de atunci nu s-a găsit niciun ban să se fi vaccinat măcar un copil. Rușine că nu aveți vaccinuri în stoc, anul trecut au mai murit 5 copii din cauza tetanosului, toți nevaccinați, boală prevenibilă cu vaccinul care lipsește mai mereu. Rușine că ați putea introduce vaccinul împotriva varicelei fără mare deranj în schemă și puteți evita epidemii de zeci de mii de cazuri urmate de costurile aferente și alte decese. Rușine că nu aveți un sistem de alarmă eficient și au trebuit să treacă 6 luni să ajungă la noi informația că suntem în mijlocul unei epidemii în care unii copii mai și mor. Rușine, decidenților, că puteți lua măsuri concrete și pare că niciodată nu există climatul politic potrivit.

Sănătate multă!

Pentru cei care aveți copii sub un an: evitați mall-urile, petrecerile de copii, vizitele inutile la spital, vaccinați-vă copiii mai mari cu ROR, dacă nu ați făcut-o deja.

Oliviei îi recomand această povestioară a Oliviei lui Roald Dahl. Poate în al nșpelea ceas realizează răul pe care îl face. Poate…

„As the illness took its usual course I can remember reading to her often in bed and not feeling particularly alarmed about it. Then one morning, when she was well on the road to recovery, I was sitting on her bed showing her how to fashion little animals out of coloured pipe-cleaners, and when it came to her turn to make one herself, I noticed that her fingers and her mind were not working together and she couldn’t do anything.

” ‘Are you feeling all right?’ I asked her.

” ‘I feel all sleepy,’ she said.

„In an hour, she was unconscious. In twelve hours she was dead.”

Anunțuri

12 gânduri despre &8222;Nu, Olivia, copilul nu ar fi murit oricum&8221;

 1. Nu domnule, sa se inbolnaveasca/moara copii nostrii sanatosi! Hai sa-i expunem riscurilor vaccinarii doar pentru ca dumneavoastra doriti asa. De ce dreptul la sanatate si viata al unui copil sanatos este mai prejos decat cel al unui copil bolnav ? Ne nastem liberi domnule! Cel putin dreptul la corpul nostru ar trebui sa-l avem …nu exista „linkuri” care ne pot contesta acest drept.

 2. dumnezeu sa ne apere de toate nenorocitele care omoara prin nesimtire niste copii nevinovati.. sper ca al meu copil transplantat sa nu intalneasca in viata lui un copil nevaccinat.. si cand va merge in comunitate am sa am mare grija sa aflu ce copii sunt vaccinati sau nu .. sa nu se apropie de copilul meu.. nu ma intereseaza ce idei au mamele acelor copii nevaccinati.. cert e ca daca un copil cu rujeola poate supravietui,chiar daca ramane cu sechele,al meu va avea parte de moarte sigura.. deci sa va ia naiba de nesimtite care imi puneti copilul in pericol

 3. Daca sunteti atat de informat (ma adresez autorului acestui articol), atunci ar trebui sa stiti ca vaccinul antitetanic este complet inutil deoarece nu se pot produce in organism anticorpi antitetanici care sa ofere protectie nici macar pentru un timp mai scurt. Daca maine imi vaccinez copilul cu DTP si peste 2 saptamani se raneste intr-o ruginatura, este iarasi neaparat necesar sa i se faca vaccinul antitetanos. De ce? Documentati-va si dati un raspuns onest. Eu am ales sa nu-mi vaccinez copilul si Ii multumesc lui Dumnezeu de cate ori ma gandesc la subiectul asta, al vaccinurilor, ca mi-a dat sa aflu despre efectele secundare si sa cunosc in mod direct, nu de pe net, copii afectati de vaccinuri. Va recomand cateva carti: o carte recent aparuta – Vaccinurile si autoimunitatea, scrisa de medici de diferite specialitati. Vaccinarea-eroarea medicala a secolului. Vaccinurile – sunt cu adevarat sigure si eficiente.

  • Elena, pentru că tu afirmi că te-ai documentat, te rogi să justifici prin referințe la articole medicale sau cărți (pagina-paginile din carte) care demonstrează că după vaccinul antitetanic nu există anticorpii doriți. De altfel, te rog să-mi dai niște referințe pentru practica medicală cum că după două săptămâni de la vaccinarea DTP se recomandă iarăși vaccinarea antitetanică atunci când rana este făcută într-o ruginătură.

   Sunt convins că am putea avea o discuție foarte interesantă, așa cum mă aștept să am cu cineva care afirmă că s-a documentat intens despre vaccinare, poate chiar mai bine decât un doctor.

   Eu mi-am vaccinat copiii și mulțumesc științei că a făcut posibilă această invenție, fără de care șansele lor la viață ar fi fost diminuate de altfel.

   • Ma bucur ca medicina si stiinta sunt atat de avansate. Pacat ca nu avem vaccin si anti-incultura. Cat despre Olivia Steer, parerea mea este ca isi depaseste toate atributiile. Pentru astfel de oameni nu e rea cenzura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s