Marș pentru viață

Un marș pentru vaccinuri n-ar face și ei.

Sunt destui preoți și oameni religioși care sunt anti-vaccinare, în special împotriva vaccinului ROR, deși acest vaccin protejează împotriva rubeolei, o boală care poate cauza un avort spontan sau poate duce la o naștere de copil mort.

Ori poate că cei care sunt anti-vaccinare se bazează pe legile veunui plan divin care include rubeola ca metodă contraceptivă și că ar fi mare păcat să intervenim noi cu vaccinuri nocive care ar da acest plan peste cap.

Toți cei care sunt împotriva vaccinului ROR contribuie în mod direct la o parte dintre avorturi. Dr. Todea-Gross care a scris biblia mișcării anti-vaccinarea din România este și împotriva oricărei metode contraceptive. Am găsit un material scris de ea (PDF) în care  susține că până și practica coitului întrerupt este împotriva Vieții. De fapt această practică este asemenea Onaniei, Dumnezeu însuși pedepsind acest păcat prin diverse stări: bărbați frustrați și femei frigide. Chiar știința însăși recunoaște aceste reacții adverse, spune ea. Materialul e un deliciu. Recomand 10/10.

Până una, alta avortul practicat ca metodă contraceptivă e la fel de rău ca nevaccinarea copiilor, dar să impui unei femei sau unui cuplu să aibă un copil în orice condiții, așa cum își doresc cei ce organizază acest „Marș pentru viață”, depășește orice idee de intimitate.

Am auzit un reprezentant al Bisericii că orice familie tânără ar trebui să aibă 3 copii: unul pentru mamă, unul pentru tată și unul pentru stat și biserică. Acum înțeleg de ce există orfelinate. Statul a mai decis acum vreo 40 de ani că nicio o femeie nu mai are dreptul la avort, dar pare că n-a prea știut ce să facă cu copiii nedoriți și i-a plasat în lagăre de exterminare de copii cum a fost cel de la Cighid din anii ’80, în județul Bihor.

Ce nu înțeleg deloc cei care organizează acest marș e că educația sexuală duce la scăderea numărului de avorturi. Ca să o parafrez pe Dr. Todea-Gross, chiar și știința recunoaște acest lucru. Și ca să le mai zdrunci o credință știința mai recunoaște că programele de educație sexuală care promovează doar practicarea abstinenței desfășurate pe durata a 10 ani în SUA nu numai că au fost ineficiente în rândul tinerilor, ci au fost corelate cu creșterea numărului de sarcini în rândul copiilor adolescenți. Știința mai recunoaște că în statele unde se practică educația sexuală sunt mai puține nașteri în rândul tinerilor, dar că în acele state așa mai religioase și mai conservatoare tinerii fac sexică în draci și iresponsabil.

Ce să ne intereseaze pe noi ce spune știința, când avem o cărticică care ne arată clar că, dacă practici coitus interruptus, atunci nevasta va fi frigidă și tu vei fi un frustrat.

Vă las cu Silviu Gherman să închidă acest post.

Anunțuri

7 gânduri despre &8222;Marș pentru viață&8221;

 1. Caseta de comentarii este foarte inguata ceea ce face greoaie scrierea comentariilor dar si citieea lor. Sunt comentatii unde citirea se face pe vericala cate un caracter. Poate vorbiti cu baietii de la programare sa va largeasca campul de la 26 de caraterere la largime standard mobil.

 2. Pai astia-s legionarii lui Adrian, care pe langa toată prostia habotnica si cretinismul dogmatic, au ei o „cadere perpendiculara pe constiinta” care n-o au. Nu cred ca trebuie asociati astia cu vreo problematica legată de viată sau fiintă. Sunt pur si simplu niste alienati pentru care viata nu este decât o ideatie. Oricum este o chestiune destul de vasta chestiunea avortului, dar cum spune si Gherman educatia este cheia.

  • Imi place cand exact un semidoct incearca sa se dea super evoluat! Dar cred ca dumneata ai ratat compozitia spirituala din care esti facut incercand sa imiti filozofi materialisti precum Kant!

   • Mi se pare interesantă impresia ta „îmi place”, nu vreau s-o discutăm aici. „Cădere perpendiculară a constiintei” este a lui Cioran nu Kant și se referă la reprezentarea de dumnezeu. Nu sunt in favoarea avortului dar sunt totalmente pentru educatie; educație însemnând orice forma de cunoaștere si emancipare care ne ajută sa evoluăm ca fiintă integrată pe pământ ( nu școli înalte sau statut socio-cultural). Explica- mi totuși ce este „marș pentru viată” ca sa fiu sigur că avem aceeasi perceptie?

    • De fapt facem parte din doua lumi diferite si oricat am incerca sa dezbatem un subiect comun nu vom reusi. O polemica adevarata dureaza pt ca , personal, am o multime de argumente pro principiile mele. Dar zic „pass” pt ca , mai putine cuvinte, mai multa intepciune. Ganduri bune! PS. Cea mai mare prostie a fost sa citesc filozofia clasica, dar ironic, m a indreptat catre altceva care imi este de mult mai mult ajutor.

     • Atitudinea unora de a proteja viața, nu cred ca e un subiect de luat în derâdere. Şi nici nu cred vreți a înțelege. În înaltă înțelepciune darvino-materialist-evolutionista considerați a avea dreptate în a trimite in pușcărie părinții care NU vor să -și asume un astfel de risc. Apropos ce înseamnă a vaccina?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s