Grup Facebook Despre Vaccinare

Pentru părinții care vor să fie în temă cu vaccinurile, recomand grupul Facebook „Vaccinuri și Vaccinare – clarificări și sprijin pentru părinți”.

De ce recomand acest grup?

  • Există printre membrii grupului medici care îți vor putea răspunde întrebărilor legate de vaccinurile pe care le vei face copiilor tăi.
  • Vei putea afla dacă e mit sau nu ceea ce știi despre vaccinare.
  • Argumentele sunt susținute cu referințe din surse medicale.
  • E singurul grup în limbă română pro vaccinare. Șansele să primești răspunsuri corecte sunt considerabil mai mari față de alte grupuri.

3 gânduri despre &8222;Grup Facebook Despre Vaccinare&8221;

  1. Fratele meu a murit de rujeola dupa ce a primit vaccinul de rujeola (nu era ROR pe atunci). Copii mei au avut reactii foarte dure la ROR. Fiul meu a fost leguma cam 3 zile, si apoi a inceput sa isi revina. Vreti sa spuneti ca sunt nebun? Sau ca inventez lucruri? Niste oameni care vorbesc impotriva vaccinurilor sunt vinovati de moartea a catorva copii… dupa logica voastra… atunci doctorii si asistentele care mi-au injectat fratele si copiii cum sunt? Ce ar trebuii sa le facem fiecarui doctor care este responsabil de copiii morti sau cu urmari pe viata in urma vaccinurilor? Hai sa aplicam metodele si principiile voastre… Si sa nu imi spuneti ca sunt basme chestia cu urmarile… in SUA guvernul a platic cam 3 miliarde de dolari ($3000000000) in conditiile in care foarte multe cazuri trec neobservate („este normal sa aiba reactii”, parinti care nu stiu mai bine, urmari care se vad doar peste ani si nu se poate face o conectie intre efect si cauza, refuz blatant de a face VAERS-ul)

    • N-am negat niciodată efectele adverse. Dar riscul e mai mare dacă nimeni nu și-ar mai vaccina copiii. Mișcarea anti-vaccinare ar fi fost OK dacă n-ar fi mințit constant. Ceea ce nu vezi la cei care apără vaccinurile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s